HANTVERKARTJÄNSTER

Funderar du på att bygga om, bygga nytt eller renovera? Vi är helhetsentreprenören som hjälper dig hela vägen med ditt projekt.

EL och VVS

Vi kan göra allt inom nyinstallationer, byta proppskåp, byta ut gamla kablar till nya, lägga värmegolv, spotlights.
Vi har certifikat för alla elektricitet jobb. Vi installerar och reparerar rör och anläggningar för värme, vatten och avlopp. Vid installationer i nybyggen arbetar vi efter ritningar och tekniska beskrivningar.
Vi installera och reparera pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning.
Vi installerar värmepumpar och elpannor, solvärme, varmvattenberedare, element och det som ingår i ett badrum så som toalettstol, badkar och handfat.

RENOVERING


När du ska till exempel renovera ett kök, kommer du behöva hjälp från snickare, rörmokare och elektriker.
Vi gör totalentreprenad.
På så sätt behöver du behöver bara prata med oss och så koordinerar vi alla hantverkare åt dig.

OM- och TILLBYGGNAD

Skall du bygga större eller bygga om? Vill du bygga Attefallshus eller ett garage? Vi kan hjälpa dig under hela processen, från fackmässiga rytningar till bygglov, val av material, fram till färdigt projekt.

KÖK och BADRUM
Vi är proffs på köks- och badrumsrenoveringar.
Vi levererar en helhetslösning – från skiss till nyckelfärdiga badrum och kök!

Ett nytt badrum ska inte bara vara snyggt utan även hålla i många år framöver. För att Vi alltid garanterar hög kvalitet då är våra hantverkare behöriga och certifierade enligt rådande branschstandard.

SNICKERI, MÅLERI och TAPETSERING

Behöver du måla om eller tapetsera? Eller kanske snickra en platsbyggd garderob, skåp eller en hel vägg med bokhyllor och lådor? Bygga en skjutdörr eller renovera en gammal trappa? För oss inget jobb är för litet eller för stort.

Vi utför även fina stuckaturer enligt GRAESAN, för mer info klicka här

FASAD och UTEMILJÖ

Vi tar hand om husets fasad. Vi målar, putsar och monterar

nya fönster, byter ytterdörrar. Vi utför markarbete. Vi lägger markstenar, asfalterar garageuppfarten. Vi bygger trappor och altaner i sten och trä.